#ibsilly
Fagerhult Habo får två drömförstärkningar i jakten på nytt kontrakt.
Foto: Per Wiklund
Superligan

Bekräftat: Veteranduon blir kvar i moderklubben

ANNONS

Fagerhult Habo får fin förstärkning i jakten på nytt kontrakt.

De flesta minns nog Henrik Olofsson och Isaac Rosén från deras sejour i Mullsjö på senare år, men moderklubben är Fagerhult Habo. När laget tog steget upp till SSL spekulerades de om duon skulle plocka ner klubban från hyllan och återvända till Fagerhult.

- En realistisk drömvärvning för mig skulle vara att få Isaac Rosén och Henrik Olofsson att köra en säsong till med sin moderklubb. Det hade betytt oerhört mycket för gruppen, sade sportchefen Andreas Linderum i somras.

Dessvärre för Fagerhult gav Rosén beskedet att han inte skulle göra någon comeback. Detta gjorde han i maj 2020.

- Om du känner någon som säljer tabletter som gör dig minst tio år yngre, framförallt i kroppen, då finns det en chans att jag spelar, sade han skämtsamt till Innebandymagazinet.

Därför blev nog många överraskade när det i november stod klart att han och Olofsson återvände till klubben. Tanken var att de skulle hjälpa laget under december månad, men nu bekräftar Fagerhult Habo att duon stannar kvar för resten av säsongen. Laget ligger i skrivande stund näst sist i tabellen.

Matchrapporter: Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien Fagerhult Habo får sikta på kval trots seger mot Fristad Fagerhult Habo vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Lund Elit Fiaskosäsong för Lillån IBK – som åker ur serien Dålig första period sänkte Fagerhult Habo

Den här artikeln handlar om: