Tjäna pengar till laget
Promotion: Tjäna pengar till ditt innebandylag, din klubb eller förening!Ullmax

Ullmax gör Sveriges kanske mest prisvärda underställ och funktionskläder. Varje dag bär hundratusentals personer i Norden deras sköna och slitstarka plagg, som är designade för ett liv med mycket rörelse och utomhusaktiviteter. Sälj Ullmax populära funktionskläder och tjäna pengar till klassen, föreningen eller laget!

Hemsidahttps://www.ullmax.com/sv/Fikakassan

Sverige är näst bäst i världen med att dricka kaffe (efter finnarna). Fikakassan har både bryggmalet och hela bönor där något av dem finns i de allra flesta hem. Man säljer tre paket lyxkaffe för 150kr och behåller hela 65kr. Detta gör att det är väldigt enkelt att administrera och att snabbt få ihop en bra peng.

Hemsidahttps://fikakassan.se/DelikatessKungen

Tjäna enkelt pengar till laget eller föreningen genom att sälja populära och omtyckta delikatesser. DelikatessKungen har samarbetat med och hjälpt över 25.000 grupper runt om i hela Sverige sedan 1992.

Hemsidahttps://www.delikatesskungen.se/Ravelli

Vår målsättning är att alla ungdomar/barn skall få samma chans och förutsättningar. Och vi på Ravelli ser till att det blir möjligt. Genom att sälja Ravellis handdukar, bäddset, svensktillverkade kuddar, täcken och mycket annat kan ungdomarna tjäna pengar och därmed få möjlighet att åka på cuper och träningsläger. Drömmarna är många och Ravelli ser till att de uppfylls.

Hemsidahttps://www.ravelli.seTeamrullen

Vi på Teamrullen vet att det finns ett stort engagemang hos lag, föreningar och klasser att vilja tjäna pengar till cuper, träningsläger och klassresor osv. Med vårt upplägg säljer ni kvalitetspapper direkt till konsument som ger en bra förtjänst till kassan. Vi vill att det ska vara enkelt att sälja och därför erbjuder vi kunden att jobba med välkända varumärken som Lambi & Serla. Produkter som ALLA använder VARJE dag!

Hemsidahttps://teamrullen.seGrillkol.se

Att sälja grillkol för er i föreningen/klassen är ett effektivt sätt att med en högt efterfrågad produkt med bra kvalitet tjäna extra pengar till era ändamål. Fördelarna att sälja grillkol & biokol är många och vi är helt säkra på att alla känner minst tio personer som äger en grill eller en pallkrage?

Hemsidahttps://www.grillkol.se/foreningar-skolklasser/SäljDirekt

Säljdirekts mål är att hjälpa ert innebandylag att med minsta möjliga arbetsinsats tjäna så mycket pengar som möjligt. Genom skapandet av vår kostnadseffektiva organisation, som vilar på en utvecklad teknisk plattform kan vi ta vår roll som branschens prispressare på allvar. Hos oss kan ni sälja saffran, parmesanost och ljus med en förtjänst på mellan 40-50%. 

Hemsidahttps://saljdirekt.se/Sverigesupporten.se

Sverigesupporten har som mål att leverera produkter som kan hjälpa till att öka intäkterna till bland annat skolor, föreningar och klubbar. Detta gör vi genom att erbjuda produkter som varje hem behöver, av mycket hög kvalitet. Vi hjälper till att förverkliga idéer och framtidsplaner som skolresor, studieresor, resor till evenemang eller införskaffning av utrustning. Ni säljer och vi fakturerar slutkund!

Hemsidahttps://www.sverigesupporten.se/Tandborstkungen

Tjäna pengar till laget eller föreningen, sälj tandborstar något alla behöver! Tandborstarna är tillverkade i Sverige av de välkända märket TePe. De håller högsta kvalitet och är dessutom miljövänliga, prisvärda och lättsålda.

Hemsidahttps://www.tandborstkungen.seFinsmakarna

Finsmakarna erbjuder lättsålda ekologiska delikatesslådor som är extra lättsålda till jul. Olivolja, belgisk choklad, kaffe, te är några exempel på varor. Många av dem innehar rättvisemärkningar såsom KRAV, ekologiskt, UTZ eller Fairtrade. Dessa lådor brukar ofta även gå att sälja till företag.

Hemsidahttps://finsmakarna.se/

×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Innebandymagazinet.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt). Vänligen gå in på mina sidor för att se hur lång tid du har innestående på din prenumeration.

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten