Fagerhult Habo vann mot Partille

Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien

Partille har inte haft det lätt i Allsvenskan södra herr. Efter matchen mot Fagerhult Habo på bortaplan står det klart att laget åker ur serien, efter ännu en tung förlust. Slutresultatet skrevs till 9-4 (3-0, 2-1, 4-3).

– Tycker vi kommer dit med rätt inställning och syns i början. Sen är det småsaker som gör att de får rejält grepp av matchen. Vi kämpar oss tillbaka i sista men tillfälligheter och ett något bättre lag för dagen gör att vi inte når dit. Får gratulera Fagerhult till kvalplatsen och för en fantastisk "vårsäsong", kommenterade Partilles tränare Ricard Carlsson.

I lagens senaste möte såg det annorlunda ut, då vann Partille med hela 8-2.

Segern var Fagerhult Habos sjätte på de senaste sju matcherna.

Fagerhult Habo spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Theo Eriksson, Markus Eriksson och Alexander Snäll. Även i andra perioden var det Fagerhult Habo som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 5-1.

Fagerhult Habo vann också tredje perioden 4-3 och ställningen efter tre perioder var 9-4.

Fagerhult Habos Joel Dagman stod för ett mål och två assists, William Snäll hade tre assists och Theo Eriksson gjorde tre mål.

För Fagerhult Habo gör resultatet att laget slutar på sjätte plats i serien.

Matchrapporter: Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien Revansch och tre poäng för Lillån IBK Fagerhult Habo får sikta på kval trots seger mot Fristad Fagerhult Habo vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Lund Elit Partille tog revansch på Strängnäs