SSL-COACHEN: TVÅ DAGAR KVAR!
Foto: Per Wiklund
"Självklart sätter jag Galante som lagkapten"
ANNONS

Här är spelarna som Innebandymagazinets Henrik Jansson väljer i sitt lag i managerspelet SSL-Coachen inför helgens omgång.

Jag går All in på spelets premiärdag (lördag) och poängen som kan tänkas rassla in där. Nära tillhands är att satsa på Faluns stjärnor som gästas av Jönköping i Guide Arena. Alexander Galante Carlström fick till slut målskyttet att lossna i slutet av senaste matchen och han är också den som historiskt gjort flest poäng (19 på 6 matcher) mot Jönköping i inbördes möten. 

Galante är dyr (5 miljoner), så i övrigt får jag försöka hitta fynden. Emil Kalentun har inlett säsongen piggt och är relativt billig (2,7 miljoner) för att vara en Falunspelare, så han får ta plats på backpositionen. 

Sirius tror jag får det jobbigt borta mot Linköpings tunga maskineri. Rutinerade Martin Karlsson känns prisvärd med sina 2,8 miljoner i värde, han har redan gjort ett mål och två assists hittills.

Som målvakt väljer jag Sirius andrakeeper Andreas Lindström, mest för att han inte kostar mer än 1,3 - så jag får plats med fler vassa utespelare. Målvakterna brukar heller inte generera så mycket poäng i det här spelet.

Då har jag 3,2 miljoner kvar i kassan till de återstående två utespelarna. 

Jönköpings supertalang Hannes Nyström lär få det svettigt i Guide Arena men värdet 1,8 miljoner är lågt, inte konstigt att ha är spelets mest populära spelarval just nu. Han får chansen i mitt lag också. 

Då återstår 1,4 miljoner för den sista forwarden, och det är precis vad Axel Solander i Sirius kostar. Även han har varit populär hittills just för sitt låga värde.


Där har vi mitt lag för första veckan! Självklart sätter jag Galante som lagkapten (kaptenen tjänar dubbelt med poäng).

Har du inte skapat ditt lag ännu? Klicka här för att komma igång direkt!

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun

Den här artikeln handlar om: