MISSA INTE: SSL-COACHEN
Foton: Per Wiklund

Innebandyns managerspel 2020/21 - skapa ditt lag idag!

ANNONS

Nya säsongens upplaga av populära managerspelet SSL-Coachen är här.

I SSL-Coachen har du möjlighet att visa dina innebandykunskaper. Baserat på vilka du tror blir säsongens bästa spelare sätter du samman ett lag bestående av de fem utespelare + målvakt som du tror gör flest poäng under säsongen och tävlar mot andra som gör samma sak. Varje spelare kostar mellan 1 och 5 miljoner kronor och du har 15 miljoner till ditt förfogande.

Varje månadsskifte prisas ”Månadens coach”, vinnaren som skrapat ihop flest poäng av alla deltagare, med en årsprenumeration på Innebandymagazinet Plus. Den slutgiltiga vinnaren, ”Säsongens coach”, som fått flest poäng när hela säsongen summeras belönas med en gasolgrill från Hemma.se. Den som slutar på andra plats prisas med en robotdammsugare från Hemmy.se, och tredje plats ger en fritös från Hemmy.se. Läs mer om priserna på managerspelets sida under "Priser".

Nyhet för i år: Nu kan du skapa en häftig mix av spelare från både damernas och herrarnas SSL!

Hur anmäler jag mig?

Gå in på https://innebandymagazinet.se/sida/ssl-coachen och börja plocka ut de spelare som du vill ha i ditt lag. Spelet ingår för alla Innebandymagazinet Plus-prenumeranter. 

När startar tävlingen?

Lördagen den 24 oktober. Tävlingen avslutas efter grundseriens slut 20 mars 2021.

Regler?

All information om Innebandycoachens regler finns under regelsidan på https://innebandymagazinet.se/sida/ssl-coachen. Gå dit för att få mer djuplodande information om tävlingen och dess utformning.

Spelet arrangeras av Innebandymagazinet och administreras av Everysport Media Group.

Den här artikeln handlar om: