IBF Falun vann mot Pixbo Wallenstam IBK
Montage
Matchrapport

IBF Falun reducerar serien mot Pixbo

ANNONS

IBF Falun vann femte matchen mot Pixbo på hemmaplan med 9-2 (2-0, 1-1, 6-1) i SM-semifinal herr. Därmed reducerar IBF Falun i matchserien, som Pixbo leder med 3-2 i matcher.

– Det är tighta matcher och små marginaler alla matcher vi spelar mot Pixbo. När vi är på rätt sida om de där marginalerna så vinner vi. Nu laddar vi om för fredag, kommenterade IBF Faluns tränare Thomas Holmgren.

Pixbos tränare Patric Löfborg om matchen:

– Ja vi stryker ett streck över denna match och siktar på nästa match hemma på fredag.

Alexander Galante Carlström gjorde fyra mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Emil Ruud 2, Omar Aldeeb, Emil Kalentun och Malte Lundmark, målen för Pixbo gjordes av Gustav Fritzell och Patrik Gustavsson.

Nästa match spelas i Wallenstam Arena på fredag 19.00.

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo

Den här artikeln handlar om: