Pixbo Wallenstam IBK vann mot IBF Falun
Montage
Matchrapport

Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun

ANNONS

Segern på hemmaplan i sjätte matchen med 12-5 (2-2, 3-2, 7-1) gör att Pixbo har vunnit matchserien mot IBF Falun i SM-semifinal herr. Pixbo vann serien med 4-2.

IBF Faluns tränare Thomas Holmgren tyckte till om matchen:

– Matchserieanalys har jag ingen just nu. Grattis Pixbo och lycka till.

Gustav Fritzell och Oskar Weissbach gjorde två mål var för Pixbo. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Arvid Äse 2, Anton Fylke, Filip Kalentun, Daniel Kalentun, Felix Lanver, William Lindh och Linus Nestorsson, målen för IBF Falun gjordes av Emil Nilsen 2, Simon Cederström, Emil Kalentun och Malte Lundmark.

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo

Den här artikeln handlar om: