MISSA INTE: SSL-COACHEN

Nya priser i SSL-Coachen till ett värde av nästan 10 000 kronor

ANNONS

I samarbete med Hemmy.se: Gasolgrill, robotdammsugare och fritös bland priserna i innebandyns managerspel.

I managerspelet SSL-Coachen har du möjlighet att visa dina innebandykunskaper. Baserat på vilka du tror blir säsongens bästa spelare sätter du samman ett lag bestående av de fem utespelare + målvakt som du tror gör flest poäng under säsongen och tävlar mot andra som gör samma sak. Varje spelare kostar mellan 1 och 5 miljoner kronor och du har 15 miljoner till ditt förfogande.

Nu kan vi i samarbete med Hemmy.se presentera nya priser för de tre deltagare som skrapar ihop flest poäng totalt i managerspelet efter grundseriens slut:


1:a plats: Gasolgrill från Hemmy.se

Napoleon - PRO285 (värde: 4 390 kr)

Äkta och oändlig frihet: Med TravelQ-serien kan du njuta av grillad mat var du än vill! Alla TravelQ-modeller har WAVE™ grillgaller i porslinsemaljerat gjutjärn, vilket säkerställer en varaktig och jämn fördelning av värmen. Bekväm hantering, sofistikerade transportlösningar och effektiv grillprestanda sätter en ny standard, vilket innebär att din portabla grill blir en pålitlig partner för varje äventyr. 


2:a plats: Robotdammsugare från Hemmy.se

Cleanmate - S1000 (värde: 3 790 kr)

4/5 i Aftonbladets Robotdammsugaretest 2019! Testvinnare S1000 från Cleanmate! Den rensar inte bara golvet från damm, med två borstar och en rullborste, utan torkar även golvet med en våttorkningsfunktion! Du kan kontrollera var din robot ska städa i Cleanmate-appen och dessutom kommer S1000 ihåg var den städat genom att kartlägga sitt rörelsemönster under städningen.



3:e plats: Fritös från Hemmy.se

Princess - 01.182037.01.001 (värde: 1 599 kr)

Smart hem, smart fritös. Fler och fler produkter blir smarta i vårt hem. Vår Aerofryer kunde inte lämnas kvar. Den innovativa Smart Aerofryer kan anslutas till din smartphone. I HomeWizard Kitchen-appen kan du spara Princess-recept och skicka dem till din aerofryer.


Varje månadsskifte prisas också ”Månadens coach”, vinnaren som skrapat ihop flest poäng av alla deltagare under en månad, med en årsprenumeration på Innebandymagazinet Plus.

 

Hur anmäler jag mig?

Gå in på https://innebandymagazinet.se/sida/ssl-coachen och börja plocka ut de spelare som du vill ha i ditt lag. Spelet ingår för alla Innebandymagazinet Plus-prenumeranter. 

När startar tävlingen?

Lördagen den 24 oktober. Tävlingen avslutas efter grundseriens slut 20 mars 2021.

Regler?

All information om Innebandycoachens regler finns under regelsidan på https://innebandymagazinet.se/sida/ssl-coachen. Gå dit för att få mer djuplodande information om tävlingen och dess utformning.

Spelet arrangeras av Innebandymagazinet och administreras av Everysport Media Group.

Den här artikeln handlar om: