IBF Falun vann mot Pixbo Wallenstam IBK
Montage
Matchrapport

IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo

ANNONS

IBF Falun vann den tredje matchen mot Pixbo på hemmaplan med 11-5 (3-1, 3-4, 5-0) i SM-semifinal herr. Därmed reducerar IBF Falun i matchserien, som Pixbo leder med 2-1 i matcher.

– Vi kommer ut starkt från start och rider på den vågen av energi igenom hela matchen. Vi ska kika på en del moment där vi behöver bättre oss sen är det bara att ladda om för måndag, kommenterade IBF Faluns tränare Thomas Holmgren.

Pixbos tränare Patric Löfborg tyckte till om matchen:

– Detta var en match där Falun var hetare från start och där vi var kvar i bussen i början, men vi växer in i matchen ordentligt i andra och skapar match ändå. Men vi är inte där idag fullt ut vilket avgör! Bara att ladda om till matchen på måndag.

Simon Cederström och Alexander Galante Carlström gjorde fyra mål var för IBF Falun. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Casper Backby, Simon Berg och Johan Samuelsson, målen för Pixbo gjordes av Gustav Fritzell, Daniel Kalentun, Felix Lanver, Oskar Weissbach och Filip Wramdemark.

Lagen möts igen på måndag 18.30, i Wallenstam Arena.

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo

Den här artikeln handlar om: