Artikelfoto: Magnus C Lydahl
Highlights

Islossningen: Dubblerade nästan sin målskörd i storsegern

Amanda Berggren svarade för ett hattrick när hennes Pixbo bortaslog Endre med 9-2.

För några säsonger sedan var Pixbos Amanda Berggren uppe och nosade på 20-målsstrecket i SSL. Därefter åkte forwarden på en långtidsskada och har inte nått samma målmässiga höjder sedan dess.

I dagens bortamatch mot Endre så blev det en viss islossning för 26-åringen som svarade för tre av målen i matchen som Pixbo vann med klara 9-2. Berggren dubblerade nästan sin målskörd för säsongen då hon hade gjort fyra mål på 17 matcher inför den här omgången.

– Vi gör en bra 60-minutersmatch. Har tålamod och spelar överlag noggrant. Endre är normalt svårspelade på öjn så vi var beredda på en tuff match. Vi får till stabil insats. Vinner varje period och hittar mycket bra avslutslägen. Vi tar med oss denna 9-2 seger hem till fastlandet, sa Pixbos tränare Daniel Hansson till Innebandymagazinet efter matchen.

Du kan se matchens höjdpunkter i spelaren ovan.

Målvakt - Ut20:00 Lara Heini

Matchrapporter: Thorengruppen svenska mästare – vann SM-finalen dam i innebandy mot Pixbo Wallenstam Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK