Thorengruppen vann mot Pixbo Wallenstam
Montage
Matchrapport

Thorengruppen svenska mästare – vann SM-finalen dam i innebandy mot Pixbo Wallenstam

ANNONS

Thorengruppen har all anledning att fira stort i dag. Segern med 6-3 (2-0, 0-1, 4-2) mot Pixbo Wallenstam i SM-finalen dam på lördagen gör att Thorengruppen är svenska mästare 2024.

Pixbo Wallenstams assisterande tränare Daniel Hansson:

– Surt med förlust. Tyvärr är Thoren bättre i 5 mot 5 spelet. Vi tar ut målvakten och spelar 6 mot 5 tidigt och lyckas komma ikapp till 3-4. Tyvärr missar domaren en supertydlig hög klubba på Thoren spelare. Vilket innebär att de kan lägga in 5-3 i tom bur. Synd, då vi hade momentum i vårt 6 mot 5 spel. Där försvann vår chans. Synd att sådana beslut skall bli avgörande.

Cajsa Alm gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Veera Kauppi, Maja Viström och Emelie Wibron, målen för Pixbo Wallenstam gjordes av Eliska Krupnová 2 och Emma Stenberg.

Matchrapporter: Thorengruppen svenska mästare – vann SM-finalen dam i innebandy mot Pixbo Wallenstam Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK

Den här artikeln handlar om: