Rönnby IBK förlorade mot Pixbo Wallenstam
Montage
Matchrapport

Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK

ANNONS

Pixbo Wallenstam segrade borta med 5-1 (2-1, 0-0, 3-0) mot Rönnby IBK i SM-semifinal dam och utjämnade därmed till 1-1 i matchserien.

– 35 skott och 1 mål är talande. Klassiskt jämn slutspelsmatch, men vi är bättre en Pixbo idag och håller dem utanför oss. Vi kan räkna på en hand hur många matcher Pixbo har gjort mindre än 5 mål och de gör 3 på oss idag (2 i öppen kasse). Vi behöver mer skärpa i våra avslut och folk i ansiktet på Heini så ska vi göra mer än 1 mål framåt och öka våra chanser att vinna match 3, kommenterade Rönnby IBK:s tränare Emma Hellberg efter matchen.

Pixbo Wallenstams assisterande tränare Daniel Hansson om matchen:

– Återigen en jämn och tät match, precis som förväntat mot Rönnby. Tycker vi löser det lite bättre denna gången och gör en gedigen arbetsinsats över 60 minuter. Skönt att få med oss en 5-1 seger, vilket innebär en kvittering i matchserien. Nu är det bara att ladda om och tagga till för en ny tät batalj på onsdag.

Cajsa Elm gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Eliska Krupnová och Klara Loneberg, målet för Rönnby IBK gjordes av Mira Wickman.

Lagen möts igen på onsdag 18.30, i Wallenstam Arena.

Matchrapporter: Thorengruppen svenska mästare – vann SM-finalen dam i innebandy mot Pixbo Wallenstam Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK

Den här artikeln handlar om: