Rönnby IBK vann mot Pixbo Wallenstam
Montage
Matchrapport

Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam

ANNONS

Rönnby IBK utjämnade matchserien mot Pixbo Wallenstam i SM-semifinal dam, efter seger på hemmaplan med 6-4 (2-1, 2-1, 2-2). Därmed står det nu 2-2 i matchserien, och nästa match blir helt avgörande.

– Samma matchbild som tidigare matcher, tight och tufft. Vi lyckas hålla en jämnare nivå matchen igenom idag och sätta dit fler bollar. Man har inte råd att slappna av en sekund mot Pixbo utan behöver leverera hårt arbete varje byte. Med den arbetsmoral vi går in med idag förtjänade vi att ha marginalerna på vår sida idag, kommenterade Rönnby IBK:s tränare Emma Hellberg efter matchen.

Pixbo Wallenstams assisterande tränare Daniel Hansson:

– Återigen en jämn match. Vi får inte riktigt utdelning på våra avslut och Rönnby gör det jäkligt bra i försvaret och är effektiva framåt. Vi försöker och krigar på, men lyckas inte vända pendeln till vår fördel. Är bara att bryta ihop och komma igen då det är ny match på måndag.

Wilma Johansson gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Bella Forsling, Linnea Hammar och Iida Mettälä, målen för Pixbo Wallenstam gjordes av Ellen Lundin 2, Moa Andersson och Cajsa Elm.

Lagen möts igen på måndag 18.30, i Wallenstam Arena.

Matchrapporter: Thorengruppen svenska mästare – vann SM-finalen dam i innebandy mot Pixbo Wallenstam Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK

Den här artikeln handlar om: