Herrettan

TV: En kandidat till höstsäsongens absolut snyggaste mål

ANNONS

Gör det avgörande 5-4-målet med bara sekunder kvar att spela – på ett alldeles speciellt vis.

Helgens match I Herr1an mellan Skövde och Örebro såg ut att gå emot en förlängning. 4-4 var ställningen inför slutminuterna, och Örebro såg ut att tappa värdefulla poäng i kampen om kvalplatserna.

Då klev Simon Lindholm in i handlingen. Den egna produkten – som var med när Örebro spelade i SSL senast – stod för ett matchavgörande mål med sex sekunder kvar att spela, ett mål det kommer pratas länge om i Närke.

Örebro vinner matchen med 5-4 där Lindholm blir stor hjälte efter sitt fantastiska mål som du kan se i spelaren ovan.

– Jag hann inte tänka så mycket mer än att bollen studsade i sargen och att jag inte skulle hinna få kontroll på den. Då kom det som en reflex att knacka den mot mål för att skapa en retur eller nån styrning. Det var mest en chansning då vi inte hade fler möjligheter att avgöra på ordinarie tid, säger Lindholm till Nerikes Allehanda.

Backen bjöd inte på något större firande, åtminstone inte i paritet med hur snyggt målet var.

– Nä, jag tänka inte så mycket, jag har ingen målgest. Men det var kul att hela laget kom in och firade så mycket, säger han till Nerikes Allehanda.

 

Matchrapporter: Örebro Innebandy vann med 5-4 hemma mot Lillån IBK Örebro Innebandy klart för kval till Allsvenskan Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping Örebro Innebandy vann toppmötet mot Linköping med 5-2

Den här artikeln handlar om: