IBK Lidköping förlorade mot Örebro Innebandy

Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping

Örebro Innebandy är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Lidköping borta i Idrottens hus på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4-10 (0-2, 0-4, 4-4) innebär att Örebro Innebandy nu har tio segrar i följd i division 1 Mellersta herr.

Lidköpings tränare Jonas Olsson om matchen:

– Ja idag var det tungt. Vi sätter inte dit bollen i första och andra vilket straffar oss.

I början av matchen var Örebro Innebandy starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Hampus Håkansson och Theo Saverstam. Även i andra perioden var det Örebro Innebandy som var starkast. Laget vann perioden med 0-4 och ställningen efter två perioder var 0-6.

Tredje perioden slutade 4-4 och Örebro Innebandy vann matchen med 10-4.

Örebro Innebandys Jacob Embretzen stod för fyra poäng, varav tre mål, Adam Lundgren gjorde ett mål och tre assist och Hampus Håkansson gjorde två mål och spelade fram till ett mål.

Med två omgångar kvar är Lidköping på sjätte plats i tabellen, och Örebro Innebandy är på andra plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 2 mars. Då möter Lidköping Surahammar i Mälarenergi Arena 13.30. Örebro Innebandy tar sig an Berg hemma 17.00.

Matchrapporter: Örebro Innebandy klart för kval till Allsvenskan Linköping vann på bortaplan mot Lidköping Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Jonsson och Engström säkrade segern för Surahammar mot Lidköping Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping