Partille vann mot Fagerhult Habo
Montage
Matchrapport

Storseger för Partille – 8-2 mot Fagerhult Habo

ANNONS

Det blev en klar seger för Partille mot Fagerhult Habo hemma i Allsvenskan södra herr. Matchen slutade 8-2 (3-1, 1-0, 4-1).

– Börjar riktigt bra och kontrollerar matchen bra. Liten dipp i slutet av första. Spelar på helt okej i andra och vinner den perioden med ett mål som görs i boxplay. Sista perioden springer vi iväg men detta gör vi efter en dålig och slarvig period som skulle kunnat gå åt andra hållet. Tur Adler steppar upp i målet sista 20 för oss. Men i det stora hela gör vi en bra lagprestation där vi har matchen under kontroll tycker jag, kommenterade Partilles tränare Ricard Carlsson.

Fagerhult Habos assisterande tränare Francisco Haraldsson om matchen:

– Detta var inte bra nog. Vi får slipa på vissa delar över julledigheten helt enkelt.

Partille stod för tre raka mål i första perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 3-0, på bara 9.33 i mitten av perioden.

Fagerhult Habo reducerade dock till 3-1 genom Joel Dagman med 2.47 kvar att spela av perioden. Efter 12.41 i andra perioden nätade Patrik Malmström, och gjorde 4-1. Partille vann också tredje perioden 4-1 och matchen med hela 8-2.

Partilles Melvin Lutmers gjorde tre mål och Andreas Nordh hade tre assists.

Partille har tre segrar och två förluster och 31–25 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Fagerhult Habo har två vinster, en oavgjord och två förluster och 31–29 i målskillnad.

Det här betyder att Partille ligger på fjärde plats i tabellen, och Fagerhult Habo är på nionde plats.

Nästa motstånd för Partille är Höllviken. Lagen möts söndag 7 januari 15.00 i Partillebohallen. Fagerhult Habo tar sig an Warberg hemma fredag 5 januari 19.00.

Matchrapporter: Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien Revansch och tre poäng för Lillån IBK Fagerhult Habo får sikta på kval trots seger mot Fristad Fagerhult Habo vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Lund Elit Partille tog revansch på Strängnäs

Den här artikeln handlar om: