Nykvarns IF vann mot Karlstad IBF
Montage
Matchrapport

Straffar avgjorde när Nykvarns IF vann mot Karlstad

ANNONS

Nykvarns IF tog emot Karlstad hemma i en riktigt jämn match i SSL herr. Efter ordinarie matchtid var matchen oavgjord, lika så efter förlängningen, och först i straffläggningen kunde Nykvarns IF avgöra till 3-2 (1-0, 0-1, 1-1, 0-0, 1-0). Det avgörande straffmålet stod Liam Arvidsson för.

Karlstads ledare Michael Bergqvist:

– Vi börjar återigen dåligt, första perioden är helt klart hemmalagets. Men sedan kommer vi ut bättre och även om kvitteringen var turlig så var den välförtjänt, vi är det bättre laget i sista och helt klart det bättre laget i förlängningen, men fick tyvärr inte in bollen. Sen var det tråkigt att följa matchen på tv, på grund av alla linjer på golvet, kändes riktigt korp, märkligt att FSSL godkänt detta som en godkänd hemma arena? Många som hörde av sig under kvällen och hade klagomål på detta. Residenset var på plats och gjorde så det blev bra stämning så det var kul att höra. Falun borta nästa helg, kan bli en skräll känns det som, det är dags nu vi har aldrig slagit dem.

Nykvarns IF började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 46 sekunder slog Niklas Ohlström till framspelad av Daniel Johansson. Efter 19.45 i andra perioden slog Oliver Sandberg till, och kvitterade för Karlstad. Efter 6.00 i tredje perioden gjorde Karlstad 1-2 genom Anton Vestlund.

Nykvarns IF kvitterade till 2-2 genom Jesper Lindström efter 13.32 av matchen. I straffläggningen var det Nykvarns IF som avgjorde till 3-2. Den avgörande straffen stod Liam Arvidsson för.

Det här var Nykvarns IF:s fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Karlstads fjärde uddamålsförlust.

Nykvarns IF stannar därmed på 13:e plats, och Karlstad på tolfte plats, i tabellen.

Nykvarns IF tar sig an Mullsjö i nästa match borta söndag 10 december 16.00. Karlstad möter samma dag 17.00 IBF Falun borta.

Matchrapporter: Karlstad vann trots uppryckning av Mullsjö Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF Seger för AIK hemma mot Karlstad Hemmasegern mot Nykvarns IF förlänger sviten för JIK Nykvarns IF avgjorde i tredje perioden mot Thorengruppen

Den här artikeln handlar om: