Nykvarns IF förlorade mot Mullsjö

Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden

I två perioder hängde Nykvarns IF hyggligt med i matchen hemma mot Mullsjö. Men Mullsjö öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 3-8 (0-2, 2-1, 1-5) i matchen i SSL herr.

Mullsjös tränare Johan Kihlbom tyckte till om matchen:

– Vi gör en ganska slarvig insats i 40 minuter och agerar lite stressat. Vi möter ett heltaggat Nykvarn som slåss för sina liv och vi blir lite för indragna i deras desperation. Men i tredje perioden hittar vi till slut ett lugn, vilket räckte för seger.

I början av matchen var Mullsjö starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Fabian Sammemyr och Pelle Tarenius. Nykvarns IF förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 2-3.

I tredje perioden kvitterade först Nykvarns IF till 3-3. Därefter var det Mullsjö som bestämde det mesta. Fem raka mål gav laget en klar 3-8-seger.

Mullsjös Pelle Tarenius stod för fyra poäng, varav tre mål.

Med en omgång kvar är Nykvarns IF på 13:e plats i tabellen, och Mullsjö är på sjätte plats.

I nästa match, lördag 16 mars 16.00, har Nykvarns IF Hagunda borta i IFU Arena, medan Mullsjö spelar hemma mot FCH.

Matchrapporter: IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Mullsjö vann trots uppryckning av FCH