Hagunda IF förlorade mot Nykvarns IF
Montage
Matchrapport

Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda

ANNONS

Det blev uddamålsseger för bortalaget Nykvarns IF i matchen mot Hagunda i IFU Arena. Laget vann lördagens match i SSL herr med 5-4 (1-1, 4-1, 0-2).

Första perioden var jämn. Nykvarns IF inledde bäst och tog ledningen genom Simon Westgärds efter 5.44, men Hagunda kvitterade genom Kevin Ahlholm i slutet av perioden. Nykvarns IF hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.55 genom Lucas Rigogiannis, och gick upp till 1-3 innan Hagunda svarade.

2-5 blev det till slut för Nykvarns IF. Kevin Ahlholm och Noah Tornberg reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 4-5 kom inte Hagunda.

Nykvarns IF:s Oscar Janthe stod för tre poäng, varav ett mål.

Hagunda har fem förluster och 17–37 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nykvarns IF har en vinst och fyra förluster och 21–31 i målskillnad. Det här var Hagundas femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Nykvarns IF:s åttonde uddamålsseger.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Hagunda slutar på 14:e plats, och Nykvarns IF på elfte plats.

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Storvreta har fem raka segrar – vann mot Hagunda med 11-5 Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF

Den här artikeln handlar om: