Foto: Anders Andersson och Adam Troy
SSL (Herr)

Mardrömmen: Unga nyförvärvet borta i ett år

ANNONS

Tränaren bekräftar: "Det är korsbandet"

Nykomlingen Karlstad IBF fick en tuff start på årets SSL-säsong men har ryckt upp sig den senaste tiden genom att ta fem poäng på sina två senaste matcher, något som gör att man nu ligger elva tabellen.

Nu kommer dock ett tråkigt besked för vörmlännignarna: Nyförvärvet Daniel Svensson missar resten av säsongen. Värmlands Folkblad skriver att 19-åringens knä fastnade i golvet under en träning och för NWT så berättar nu tränaren Peter Nordström om vilken skada det gäller.

– Han är borta i ett år, det är korsbandet. Så det är jävligt synd, säger Nordström till NWT.

Daniel Svensson Foto: Idrottsfoto

Svensson, född 2004, anslöt till Karlstad inför årets säsong från Herr1an-laget Hagfors där han utmärkte sig som en vass målskytt. Han står noterad för fem mål och noll framspelningar på nio SSL-matcher hittills under säsongen.


Highlights: Dalen-RIG Umeå 6-0

Tog nionde raka segern i seriefinalen i damernas norra allsvenska, se målen! Bilder: Innebandy.tv


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Seger för AIK hemma mot Karlstad Ondrej Nemecek i målform när Storvreta vann mot Karlstad Efter förlustsviten: Seger igen för Karlstad – 5-4 mot Thorengruppen Väntad seger för Linköping som förlänger vinstsviten Segersviten fortsätter för Växjö efter vinst mot Karlstad

Den här artikeln handlar om: