Karlstad IBF vann mot Mullsjö

Karlstad vann trots uppryckning av Mullsjö

Matchen mellan Karlstad och Mullsjö i SSL herr slutade 6-5 (3-0, 2-2, 1-3). Hemmalaget Karlstad gjorde en riktigt stark första period och ledde med 3-0 och lyckades hålla undan till seger, trots att Mullsjö lyfte sig.

Karlstads ledare Michael Bergqvist tyckte så här om matchen:

– Vi får en bra start, och leder rättvist efter första perioden, Mullsjö tar över mer och mer, men väldigt uppoffrande försvarsspel och bra målvaktsspel av Zarins gör att vi håller undan. Sjukt viktiga poäng för vår del.

Karlstad spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Oliver Sandberg, Emil Fredriksson och Anton Vestlund. Andra perioden slutade 2-2 och ställningen efter två perioder var 5-2.

I tredje perioden var det i stället Mullsjö som hade greppet. Laget vann perioden med 1-3 men Karlstad kunde hålla undan och vinna matchen med 6-5.

Karlstads Anton Vestlund stod för ett mål och två assists.

Det här var Karlstads femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Mullsjös sjunde uddamålsförlust.

Med fyra omgångar kvar är Karlstad på tolfte plats i tabellen, medan Mullsjö är på sjätte plats.

I nästa match, lördag 2 mars, har Karlstad JIK borta i Jönköpings Idrottshus 17.00, medan Mullsjö spelar hemma mot Hagunda 16.00.

Matchrapporter: IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Kalmarsunds seger spiken i kistan för Karlstad – som åker ur serien