Semifinal 1 av 2: Storvreta-Falun 5-5
Video: Aftonbladet TV
Artikelfoto: Adam Troy
Champions Cup

Storvreta hämtade ikapp fyramålsunderläge mot Falun

ANNONS

"MEN KOLLA PÅ GABRIEL KOHONEN!" - nya stjärnan gjorde fyra poäng på sju minuter.

Falun skaffade sig ett grepp om den första semifinalmatchen mot Storvreta i Champions Cup när de drog ifrån till 4-0. Men efter halva matchen vaknade Uppsalalaget, och i synnerhet en viss Gabriel Kohonen, som hade äran att pryda omslaget på Innebandymagazinets nya veckomagasin idag. 19-åringen gjorde fyra poäng, två mål och två assists, inom loppet av drygt sju minuter när Storvreta gick ikapp till 4-4.

Efter en jämn och försiktig sistaperiod slutade första semifinalronden 5-5.

– Vi gör en sjukt dålig match egentligen, bara tacka och bocka att vi lyckas spela oavgjort ändå. Jag är sjukt missnöjd med hur vi, eller särskilt jag, presterar i första två perioderna. Eller ja, andra var väl helt okej, men fortfarande på tok för dåligt. Vi rycker upp oss och får med oss lika, så ny match på onsdag, säger Gabriel Kohonen i Aftonbladets sändning efter matchen.

– Vi får varsin period. Vi har första och de andra, sedan är det jämnt i sista. Det är väl okej då, konstaterar Faluns Simon Cederström.

Nästa onsdag spelas returmötet där vinnande lag går till final.

Se Kohonens två vackra mål i klippet ovan!

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Växjö tog sista chansen mot Storvretas

Du kanske även vill läsa:
Kohonen om Faluns intresse: "Var proffsiga och hade full förståelse"
Kohonen om Faluns intresse: "Var proffsiga och hade full förståelse"
Veckomagasinet: Framtiden är här!
Veckomagasinet: Framtiden är här!
Den här artikeln handlar om: