Lansering

Veckomagasinet: Framtiden är här!

ANNONS

Nyhet: Veckomagasin på Instagram, första numret ute nu!

1997 grundades Innebandymagazinet i tidningsform, och för tio år sedan lanserades vår digitala prenumerationstjänst vilket blev steget till en 100 procent digital produkt. Många är nostalgiska över tidningarna, såväl läsare som vi på redaktionen, och idag startar ett nytt kapitel i vår stolta historia av innebandybevakning.

Vi kallar det veckomagasin.

– Vi vill göra något nytt, något annorlunda och bryta ny mark igen. Det här kommer bli vansinnigt kul, säger Innebandymagazinets grundare Magnus Fredriksson.

Tidningsformat på nätet innebär sällan mobilvänligt, men här är ambitionen att det ska vara just det. Magasinet publiceras på Instagram.

– Vid utvalda tillfällen kommer vi ha specialutgåvor med fler sidor som släpps på sajten för prenumeranter. Det häftiga är frekvensen, med nya släpp varje vecka resten av säsongen, säger chefredaktör Henrik Jansson och fortsätter:

– Det finns många klassiska omslag med legendarer och nu är det hög tid för dagens stjärnor att profileras på liknande sätt. Det känns självklart att starta med superheta Gabriel Kohonen och Sakarias Ulriksson på första omslaget, och nästa vecka blir det ett VM-nummer med bland annat scoutrapporter på Finland, Tjeckien och Schweiz.

Läs veckans nummer nedan eller i Instagram-appen.


TV: Chrull & Traktorn synar Sveriges VM-trupp

Christian "Chrull" Svensson och Jonas "Traktorn" Hansson snackar upp VM i Singapore: "Hon kan bli viktigaste spelaren för Sverige"


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Den här artikeln handlar om: