Växjö IBK vann mot Storvreta
Montage
Matchrapport

Växjö tog sista chansen mot Storvretas

ANNONS

Växjö tog sista chansen och vann på hemmaplan i Fortnox Arena mot Storvreta med 6-2 (3-0, 1-2, 2-0) i SM-semifinal herr. Därmed leder Storvreta nu med 3-1 i matcher.

Marcus Ekengren gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av André Andersson, Philip Fox, Alexander Hallén och Anton Kidell, målen för Storvreta gjordes av Gabriel Kohonen och Sakarias Ulriksson.

Lagen möts igen på torsdag 18.30, i IFU Arena.

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö

Den här artikeln handlar om: