Partille D1 förlorade mot Lindome
Montage
Matchrapport

Lindome ny serieledare efter seger i toppmötet med Partille D1

ANNONS

Lindome tog över serieledningen i Allsvenskan västra/södra dam efter seger på bortaplan i toppmötet mot Partille D1 på onsdagen. Partille D1 petades därmed ner på andra plats i tabellen. Matchen slutade 4-7 (0-1, 1-3, 3-3).

– Ja vad skall man säga vi gjorde en riktig plattmatch och bjuder på fyra mål efter sällsynt grova misstag och då är det svårt att vinna matcher, om vi dessutom bara spelar okej innebandy i sista perioden ger vi motståndarna ett allt för stort handikapp. Trots det är vi nära att vända på matchen i tredje men ytterligare ett misstag sänker oss. Inget av misstagen är fram stressade av motståndarna utan de beror helt och hållet på dåliga beslut och dåligt utförande. Hoppas vi samlade alla säsongens grova misstag den här matchen och att vi får se en helt andra prestationer framöver, kommenterade Partille D1:s tränare Robert Bodén.

Därmed har Lindome vunnit fyra matcher i rad i Allsvenskan västra/södra dam.

I början av matchen var Lindome starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Sofia Ekdal och Kajsa Högemark. Lindome var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 1-3 och ställningen efter två perioder var 1-4.

Tredje perioden slutade 3-3 och Lindome vann matchen med 7-4.

Partille D1 möter Jönköping i nästa match borta lördag 16 december 14.00. Lindome möter samma dag Växjö IBK hemma.

Matchrapporter: Underläge i tredje perioden – då vände Partille D1 och vann Lindome klart för kval till Superligan Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Tuff match slutade med seger för Lindome mot Fristad Tungt för Lindås – Partille D1 bröt fina vinstsviten

Den här artikeln handlar om: