Lindome vann mot Fristad

Tuff match slutade med seger för Lindome mot Fristad

Det svängde i matchen i Allsvenskan västra/södra dam mellan Lindome och Fristad i Almåshallen. Bortalaget Fristad hade ledningen i början av tredje perioden, med 3-2, men Lindome vände matchen och vann till slut med 5-4.

Segermålet för Lindome stod Moa Wahlström för 13.43 in i tredje perioden.

Lindome startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Kajsa Högemark och Moa Wahlström. Fristad vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 2-0 till 2-3 i andra perioden. 6.58 in i tredje perioden slog Isabella Landtreter till på pass av Viktoria Rosberg och kvitterade för Lindome.

Efter 7.32 slog Anna Sköldberg till framspelad av Denise Nilsson och gav Lindome ledningen.

Fristad kvitterade till 4-4 efter 12.59.

Men bara en minut nätade Moa Wahlström på nytt framspelad av Isabella Landtreter och avgjorde matchen.

Det här var Lindomes fjärde uddamålsseger den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Lindome på fjärde plats i tabellen, medan Fristad är på åttonde plats.

Lindome tar sig an Partille D1 i nästa match hemma söndag 10 mars 16.00.

Matchrapporter: Lindome klart för kval till Superligan Tungt besked för Lindås – åker ur serien Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Kvalspel för Craftstaden trots seger mot Fristad Tuff match slutade med seger för Lindome mot Fristad