Lindome vann mot Partille D1

Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1

Lindome vann hemma mot Partille D1 i Allsvenskan västra/södra dam med 4-3. Matchen var helt jämn efter två perioder, 1-1, innan Lindome avgjorde i sista perioden.

Partille D1:s tränare Robert Bodén:

– Det var en jämn match där vi lyckades bränna alla farliga chanser, vi är lite bättre än Lindome men vi faller på vår ineffektivitet.

Segern var Lindomes fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden blev mållös. Lindome gjorde 1-0 genom Lina Johansson efter 11.08 i andra perioden.

Partille D1 gjorde 1-1 genom Sofia Brydolf med 2.40 kvar att spela av perioden. Lindome startade tredje perioden vassast. Laget gick upp till en 3-1-ledning. Men Partille D1 svarade och gjorde 3-2.

Därefter var det dock Lindome som avgjorde. Laget gjorde 4-2 med tio minuter kvar att spela genom Sanna Browaldh på pass av Kajsa Högemark. Partille D1 hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 4-3.

Lindomes Kajsa Högemark hade fyra assists.

Det här var Lindomes femte uddamålsseger den här säsongen.

Med en omgång kvar är Lindome på tredje plats i tabellen, medan Partille D1 är på fjärde plats.

I nästa match möter Lindome Växjö IBK borta och Partille D1 möter Jönköping hemma. Båda matcherna spelas lördag 16 mars 13.00.

Matchrapporter: Underläge i tredje perioden – då vände Partille D1 och vann Lindome klart för kval till Superligan Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Tuff match slutade med seger för Lindome mot Fristad Tungt för Lindås – Partille D1 bröt fina vinstsviten