Hovshaga AIF spelade lika mot CL98IC A

Oavgjort toppmöte mellan Hovshaga och CL98IC A

Det blev oavgjort, 2-2 (1-1, 0-1, 1-0, 0-0), i matchen mellan de båda topplagen i division 1 södra Götaland herr, Hovshaga och gästande CL98IC A, på lördagen.

CL98IC A:s assisterande tränare Mattias Borén tyckte så här om matchen:

– Två bra lag och matchen kunde slutat med seger både för oss eller Hovshaga. Vi känner dock att vi hade chanser att avgöra matchen, men sätter tyvärr inte våra lägen.

Resultatet innebär sjätte matchen i rad utan förlust för CL98IC A.

Första perioden var jämn. Hovshaga inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Noah Alex efter 3.56, men CL98IC A kvitterade genom Noel Sandebäck efter 10.24. CL98IC A gjorde också 1-2 efter 16.20 i andra perioden när Simon Anjou hittade rätt framspelad av Hobbe Janefrid. 15.02 in i tredje perioden nätade Hovshagas Adam Axelsson på pass av Oskar Johansson och kvitterade för Hovshaga.

Förlängningen blev mållös.

Det här var Hovshagas andra oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hovshaga på andra plats och CL98IC A på tredje plats.

Hovshaga tar sig an Vetlanda i nästa match borta fredag 24 november 19.30. CL98IC A möter Malmhaug borta lördag 25 november 15.15.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Stort jubel när Hovshaga säkrade seriesegern med vinst mot Olofström Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Hovshaga kvalklart efter seger mot Vetlanda Jonathan Ronsten gjorde två mål för CL98IC A i segern mot Hovshaga