Vetlanda vann mot CL98IC A

Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter

Vetlanda hade inga problem med CL98IC A i division 1 södra Götaland herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 10-2 (3-0, 6-1, 1-1). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som CL98IC A vann med 6-5.

CL98IC A:s tränare Jimmie Nilsson:

– Grattis till Vetlanda! Nu tar vi välförtjänt semester så startar säsongen 24/25 på tisdag kväll igen.

Vetlanda spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom tre snabba mål tidigt i perioden av Erik Stenqvist, Eddie Hollomey och William Park. Det skulle komma mer från Vetlanda. Vetlanda var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med hela 6-1 och ställningen efter två perioder var 9-1.

Tredje perioden slutade 1-1 och Vetlanda vann matchen med 10-2.

William Park gjorde ett mål för Vetlanda och spelade dessutom fram till två mål och Isac Andersson stod för två mål och ett assist.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Vetlanda slutar på fjärde plats, och CL98IC A på sjätte plats.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Hovshaga kvalklart efter seger mot Vetlanda Vetlanda och Munka-Ljungby delade på poängen Jonathan Ronsten gjorde två mål för CL98IC A i segern mot Hovshaga