CL98IC A vann mot Malmhaug

Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug

9-7 (1-3, 5-2, 3-2) blev resultatet när CL98IC A och Malmhaug möttes i SBB Arena på lördagen. I och med detta har CL98IC A tre raka segrar i division 1 södra Götaland herr, och efter den tuffa perioden är CL98IC A nu i riktigt bra form.

– En av de märkligaste matcherna man någonsin skådat...ett sargat Malmhaug kommer med endast 7 utespelare. Vi faller in i deras avsaknad av tempo och spelar ett långsamt powerplay i 60 minuter. Trots bollinnehav i 58 minuter får vi inte in mer än 9 bollar mot deras parkerade buss. Totalt sett glömmer vi denna match men är glada för att Malmhaug inte lämnade WO, kommenterade CL98IC A:s assisterande tränare Mattias Borén.

I första perioden var det Malmhaug som var starkast. Laget vann perioden med 1-3.

CL98IC A hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 5-2 och ställningen efter två perioder var 6-5.

2.06 in i tredje perioden nätade Malmhaugs Tim Axelsson framspelad av Hugo Krahner och kvitterade för Malmhaug.

Efter 9.24 slog Hugo Krahner till och gav Malmhaug ledningen.

10.55 in i perioden slog Noel Sandebäck till framspelad av Nils Schwarz och kvitterade för CL98IC A.

Efter 13.21 nätade Jonathan Ronsten på pass av Wilmer Hult och gav CL98IC A ledningen.

Efter 16.48 gjorde Wilmer Hult mål framspelad av Hannes Slöjdare och ökade ledningen för CL98IC A. Därmed hade CL98IC A vänt matchen. 9-7-målet blev matchens sista.

Andreas Hansson gjorde fem mål för Malmhaug. Hugo Gyllensten stod för fyra poäng, varav tre mål för CL98IC A.

Med en omgång kvar är CL98IC A på fjärde plats i tabellen, och Malmhaug är på tolfte plats.

I sista matchen möter CL98IC A Vetlanda borta på lördag 9 mars 17.00.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Storseger för Munka-Ljungby borta mot Malmhaug Segerraden förlängd för CL98IC A – besegrade Malmhaug Klar seger för Olofström – vann med 10-4 mot Malmhaug Jonathan Ronsten gjorde två mål för CL98IC A i segern mot Hovshaga