Foto: Anders Andersson
SSL (Herr)

Hyllningen: "Fantastiskt bra och kul för laget"

ANNONS

Karlstadsspelarna fick stående ovationer efter premiärsegern: "Det händer inte många gånger i en idrottskarriär för någon i exempelvis hockey eller fotboll"

Karlstad fick en pangstart på sitt nya SSL-äventyr. Nykomlingarna besegrade Helsingborg med klara 8-3 på sin hemmaplan och fick för det motta stora hyllningar från sin hemmapublik som bestod av 875 åskådare. I slutminuten stod nämligen sittplatspubliken upp för att hylla insatsen som deras blåa hjältar gjorde under matchen.

Nordström har själv stor erfarenhet från ishockeyn där han var elitspelare under många år, främst i Färjestad.

– Grabbarna ska ta åt sig något enormt av det. Det händer inte många gånger i en idrottskarriär för någon i exempelvis hockey eller fotboll, säger Nordström till NWT och fortsätter:

– Att publiken på 800 står upp och jublar och applåderar angående prestationen. Nej, det är fantastiskt bra och kul för laget. Vi lägger ner väldigt mycket tid och kraft och tränade enormt den här sommaren. Vi är förberedda.

Faktum är att publiken skapade reaktioner innan matchen ens hunnit börja. Supportergrupperingen Residenset Karlstad hade förberett ett tifo som användes när spelarna gjorde entré på planen – ett initiativ som mötts av många lovord på sociala medier. Du kan se hur tifot såg ut i spelaren nedan.

Matchrapporter: Hagunda säkrade segern efter förlängning mot Karlstad Karlstad gjorde fem mål i tredje perioden – vann stort mot Helsingborg Karlstad besegrade Skoghall i Svenska Cupen Omgång 2 herr Karlstad segrade och avgjorde mot Visby Slagläge för Karlstad efter ny seger

Den här artikeln handlar om: