#ibsilly
Foto: Wilmer Arvidsson
#ibsilly

Allsvenska laget värvar ung duo

ANNONS

Plockas in från lägre ner i seriesystemet på dubbellicens.

Kalmarsund Ungdom är en av tre nykomlingar i årets upplaga av Allsvenskan Södra. Sedan avancemanget har man presenterat fyra nya spelare där tre av dem – Max Antonsson, Jonathan Karlberg och Viktor Ojala – kommer från samma klubb, CL98 i Herr1an. Utöver det har även en comebackande Anton Nilsson anslutit.

Nu presenterar Kalmarsund Ungdom nyförvärv fem och sex:

Vilgot Joelsson, född 2007, hämtas in från Slätafly på dubbellicens. Förra säsongen svarade centern för 31 poäng (19+12) på 19 matcher i Herr2an, och Joelsson har redan hunnit debutera och presentera sig som målskytt för sin nya klubb. Han fanns nämligen med i dubbelmötet mot Växjö i Svenska Cupen och där svarade han för ett av målen i den inledande 9-3-förlusten.

Wilmer Arvidsson, född 2006, ansluter även han på dubbellicens – detta från CL98. Den 17-åriga forwarden gjorde 6 poäng (3+3) på 13 matcher i Herr1an säsongen som gick. Arvidsson har likt Joelsson hunnit göra sina första matcher för Kalmarsund Ungdom då även han fanns med i cupmötena mot Växjö.


TV: SSL-tränarna överens - Galante vinner skytteligan för 10:e året i rad

☑ "Mer utmanad i år" ☑ "Många som jagar honom" ☑ "Sen får han lämna tronen"


Matchrapporter: Kalmarsund vände underläge till seger Kalmarsund segrade efter avgörande i förlängningen mot Strängnäs Jubel för Växjö efter seger mot Kalmarsund Växjö kopplade grepp om Kalmarsund – efter seger med 9-3 Seger för Kalmarsund avgjorde matchserien

Den här artikeln handlar om: