Notification

ZONE satsar på återvunnet och ekologiskt material

"Kraftsamlat för att förbättra hela kedjan från produktion till frakt"

För säsongen 2023 satsar ZONE stenhårt på hållbarhet, och att bidra till en bättre omvärld. Varumärket har jobbat hårt under 2022 och 2023 med att ta fram en hel linje med produkter av återvunna material, reducerat sin klimatpåverkan i form av reducerade flygfrakter, smartare förpackningar i bättre material och återvinning av produkter i nya led.

– Det är dags för oss att försöka göra vad vi kan i denna bransch. Vi är rookies i den här delen av företagande, men har tagit ett beslut att satsa hårt. För 2023 lanserar vi ett stort antal väskor, blad, flaskor och kläder av antingen återvunna eller ekologiska material och vi har kraftsamlat för att förbättra hela kedjan från produktion till frakt, säger Kalle Brännberg på ZONE.

Just nu kan du skanna en QR-kod på alla ZONE:s hållbara produkter som tar dig till en hemsida med all information om vart varumärket just nu står i processen. För att komma till informationssidan, klicka på länken här: https://www.zonefloorball.com/sustainability/

Du kanske även vill läsa:
Ny limiterad kollektion från ZONE och KH!
Ny limiterad kollektion från ZONE och KH!
LAVA-färg på nya SKELETON 2.0 från ZONE
LAVA-färg på nya SKELETON 2.0 från ZONE
ZONE AIRLIGHT HOLO - Weissbachs och Nordstrands val
ZONE AIRLIGHT HOLO - Weissbachs och Nordstrands val
ZONE + LÄTT = PROLIGHT 3K
ZONE + LÄTT = PROLIGHT 3K
ZONE tar ICE-succén till nästa nivå med nya ICESHAFT
ZONE tar ICE-succén till nästa nivå med nya ICESHAFT