Notification

ZONE + LÄTT = PROLIGHT 3K

Nya PROLIGHT 3K: "Balans, lätthet och prestanda passar vår kund väldigt bra"

PROLIGHT är ZONE:s lättaste skaft bestående av 100 procent 3K-tvinnad kolfiber för superlätta skaft med snabb respons och unikt utseende. Skaftet har en snabb respons och gör att du kan releasa snabbare i skottögonblicket. För 2023 går tonerna av ice blue och ice green då man lyckats hitta ett revolutionerande sätt att färglägga kolfibret för en unik look.

– Vi säljer mycket PROLIGHT, och det känns som om 3K verkligen satt sig hos vår spelare, bland annat nya stjärnan Arvid Äse i Pixbo IBK. Balans, lätthet och prestanda passar vår kund väldigt bra, och tillsammans med bladfärger och färgat kolfiber i ice blue och ice green kan antalen lyfta än mer, säger Kalle Brännberg på ZONE.

PROLIGHT kommer i två flexer och färger denna säsong. HARDER PROLIGHT 3K 29 ice blue och HYPER PROLIGHT 3K 27 ice green. Modellerna finns i 92, 96, 100 och 104cm och kostar 2200 SEK. Klubborna har en snittvikt av 194G i 96cm.

Arvid Äse, Pixbo IBK:s nya stjärna, har hittat sin favoritklubba i PROLIGHT 3K.
Du kanske även vill läsa:
ZONE AIRLIGHT HOLO - Weissbachs och Nordstrands val
ZONE AIRLIGHT HOLO - Weissbachs och Nordstrands val
ZONE tar ICE-succén till nästa nivå med nya ICESHAFT
ZONE tar ICE-succén till nästa nivå med nya ICESHAFT