Notification

ZONE AIRLIGHT HOLO - Weissbachs och Nordstrands val

Kalle Brännberg från ZONE: "Det känns som om vi tagit AIRLIGHT till ännu en nivå"

AIRLIGHT är av ZONE:s absoluta toppsäljare senaste åren, och för 2023 får modellerna ännu ett lyft. Klubborna andas exklusivitet rakt igenom med matta skaft toppat med blanka bokstäver i holografiska färger, vilket ger en helt unik look. Skaften görs för hand och ger utövaren en låg vikt, bra balans och revolutionerande design.

– Våra toppspelare Oskar Weissbach och Hanna Nordstrand väljer AIRLIGHT för 2023, och de är nog inte ensamma. Orderstocken är redan slut på AIRLIGHT 27 och vi jobbar på att få hem fler skaft just nu. Det känns som om vi tagit AIRLIGHT till ännu en nivå, och det skall bli sjukt intressant att se vad marknaden säger, kommenterar Kalle Brännberg från ZONE.

AIRLIGHT kommer i både JR och SR-utförande i år, där JR-modellen är helt nyutvecklad för att skapa den optimala juniorklubban i form av vikt, prestanda och pris. Här har ZONE lagt ner mycket tid på att skapa en perfekt klubba för den kräsna juniorspelaren:

– Det är läge att utveckla försäljningen av juniorklubbor, och leverera riktigt lätta och bra klubbor. Med AIRLIGHT JR har vi tagit utvecklingen långt, och kan redan nu releasa en modell som vi tror täpper till glappet mellan JR och SR-klubbor, fortsätter Brännberg.

Totalt släpps tre modeller av AIRLIGHT under 2023. Modellerna finns i både rund, tunn (THINSHAFT) och oval form (OVAL). JR-modellen kostar 1300 SEK och SR-modellerna 1700 SEK. JR-modellen har en snittvikt av 195G i 92cm och SR-modellerna en snittvikt på 199G i 96cm.

Du kanske även vill läsa:
ZONE tar ICE-succén till nästa nivå med nya ICESHAFT
ZONE tar ICE-succén till nästa nivå med nya ICESHAFT