Notification

Ny limiterad kollektion från ZONE och KH!

ZONE och Klubbhuset i gemensam storsatsning under temat ICELIGHT.

För säsongen 2023/2024 så har ZONE och Klubbhuset gått all in för en stor satsning på unika modeller under temat ICELIGHT där lätta och stilrena klubbor matchas med populära ice-blad för en unik limiterad kollektion av totalt fyra klubbmodeller. 

Nytt för i år förutom fler modeller, är också att en av klubborna kommer i extra tunt skaft (Thinshaft) för spelare som vill ha en tunnare känsla i greppet:

– Samarbetet med Klubbhuset har vuxit och vuxit genom åren, och nu har vi en optimal setup för de flesta av våra spelare genom nya Icelight-kollektionen i både tunn och vanlig diameter. Här finns något för de flesta, och med tanke på den unika bladfärgen som är framtagen i år känns det som om vi har hittat ett framgångsrikt recept fördelat på Ultralight, Superlight och Airlight, säger Kalle Brännberg från ZONE.

Som grädde på moset finns alltså en helt unik bladfärg endast framtagen för Klubbhuset som är en variant av populära HYPER ice blue PP men med en ljusare kulör. Nya bladet går under namnet ”ice light blue” och kommer endast i HYPER som limiterat släpp, och hela kollektionen går nu att hitta hos Klubbhusets butiker samt online.

Du kanske även vill läsa:
LAVA-färg på nya SKELETON 2.0 från ZONE
LAVA-färg på nya SKELETON 2.0 från ZONE
ZONE AIRLIGHT HOLO - Weissbachs och Nordstrands val
ZONE AIRLIGHT HOLO - Weissbachs och Nordstrands val
ZONE + LÄTT = PROLIGHT 3K
ZONE + LÄTT = PROLIGHT 3K
ZONE tar ICE-succén till nästa nivå med nya ICESHAFT
ZONE tar ICE-succén till nästa nivå med nya ICESHAFT