Notification

LAVA-färg på nya SKELETON 2.0 från ZONE

Läckra bilderna på ZONE:s nya mästerverk: "Balansen är helt magisk"

2022 släppte ZONE sin nya avskalade och reducerade serie Skeleton, och nu är årets upplaga här. Skeleton 2.0 går i nya färgen LAVA, blandat med raw carbon och blanka detaljer. Minimalistiska och lätta klubbor för spelaren som söker ZONE:s absolut lättaste modeller. 

Varumärkeschef Kalle Brännberg kommenterar:

– I Skeleton försöker vi twista allting mot det lättast möjliga. Här finns SUPERLIGHT, AIRLIGHT och PROLIGHT i avskalat manér för lägsta möjliga vikt i form av en ny knopp, ny grepplinda, nytt sätt att tillsätta design och våra lättaste blad. Balansen är helt magisk.

Skeleton finns i tre olika utföranden för 2023. HARDER AIR SL SKELETON 29, HARDER AIRLIGHT SKELETON 28 och DREAM PROLIGHT SKELETON 28. Klubborna finns från 92 cm upp till 104 cm, och har en snittvikt av: SL29 (195G), AIRLIGHT 28 (188G) & PROLIGHT 28 (174G).

Du kanske även vill läsa:
ZONE AIRLIGHT HOLO - Weissbachs och Nordstrands val
ZONE AIRLIGHT HOLO - Weissbachs och Nordstrands val
ZONE + LÄTT = PROLIGHT 3K
ZONE + LÄTT = PROLIGHT 3K
ZONE tar ICE-succén till nästa nivå med nya ICESHAFT
ZONE tar ICE-succén till nästa nivå med nya ICESHAFT