Notification

ZONE tar ICE-succén till nästa nivå med nya ICESHAFT

Unik look på nya klubborna: "Helt ny glasfiber som nästan är transparent"

ZONE släpper den här säsongen två semi-transparenta skaft för att bygga vidare på sitt ice-tema och för första gången föra över ice-färger från blad till skaft. Totalt finns 8 färger av ice-pigment i ZONE:s kollektion (blå, grön, rosa, vit, korall, lila, mint & gul) och nu kan du även kombinera de två första med ett skaft som går i samma färgskala. Tanken från ZONE är att skapa en hel klubba i samma ice-nyans, och därför valde man sina två bästsäljare ice blue och ice green för årets upplaga av semi-genomskinliga skaft:

– Vi säljer otroligt mycket ice-blad, och har länge lekt med tanken att försöka göra en klubba i samma tappning. Äntligen har vi funnit en helt ny glasfiber som nästan är transparent, och genom att färglägga glasfibrer i ljusblå och ljusgrön får vi fram en unik look som passar perfekt med våra blad, säger Kalle Brännberg på ZONE.

Klubborna HYPER AIR ICESHAFT 30 ice green och HARDER AIR ICESHAFT 29 ice blue släpps från 1 juli och finns i längderna 83, 87, 92 och 96cm, och priset är 800 SEK.