försäsong 2023
Foto: Per Wiklund och Christoffer Sturesson
Försäsong

TV: Åkte på storförlust mot allsvenskt motstånd

ANNONS

Warberg besegrade Helsingborg med hela 8-1 i en träningsmatch under onsdagskvällen.

Warberg genomförde i somras en storstädning i sin allsvenska trupp. Det innebar bland annat att Simon Svensson och Simon Nilsson lämnade laget, den duon hamnade sedermera i SSL-laget Helsingborg som mötte just Warberg igår.

Inför den matchen frågade Innebandymagazinet Helsingborgs forwardsstjärna Christoffer Andersson om matchen kan bli extra het med tanke på att duon möter sitt gamla lag, och han svarade då:

– Jag hoppas det, det är roligare med lite känslor i träningsmatcher. Annars brukar det inte bli så mycket att spela om. För Simon och Simon ska vi se till att köra över Warberg ikväll.

Och visst blev det en överkörning – men inte så som Christoffer Andersson eller Helsingborg hade tänkt sig. Istället segrade Warberg med hela 8-1, ett tungt resultat för Helsingborg som innan dess förlorat mot Mullsjö med 10-2.

Du kan se samtliga mål i spelaren ovan. Video: Solidsport

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Mullsjö vann trots uppryckning av FCH Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Formstarka FCH tog ny seger mot Linköping

Den här artikeln handlar om: