Warberg vann mot Höllviken
Montage
Matchrapport

Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust

ANNONS

Hela säsongen har varit tung för Höllviken. På söndagen blev det klart att laget åker ur Allsvenskan södra herr efter ännu en förlust, 4-9 (0-1, 3-1, 1-7) borta mot Warberg.

– Höga toppar och djupa dalar. På förhand var det någonstans kring plats 4-6 som kändes rimlig. Men med många missade matcher på viktiga spelare så tappar vi för mycket poäng. Att vi förlorar dagens match har jag inte så mycket att säga om, WIC är bättre än oss i tredje perioden. Om jag blickar framåt så tror jag det är ett naturligt steg att börja om i division 1 och bygga nytt med tanke på var föreningen befinner sig samt hur stor spelaromsättning det förväntas bli i laget, tyckte Höllvikens tränare Stefan Prim, efter matchen.

Warbergs tränare Johan Astbrant tyckte så här om matchen:

– Två svaga perioder och en bra period. Inte mycket mer än så.

Warberg tog ledningen efter 11.14, genom Zeb Johnsson framspelad av Johan Stadin. Höllviken förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 1-3 och ställningen efter två perioder var 2-3.

Warberg tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.26 genom Filip Holmer, och gick upp till 8-3 innan Höllviken svarade.

Slutresultatet blev 9-4 i Warbergs favör.

Zeb Johnsson gjorde två mål för Warberg och spelade dessutom fram till ett mål.

Matchresultatet innebär att Warberg slutar på andra plats.

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden FBC Lerum bröt Warbergs segersvit Höllviken vann mot Kalmarsund – trots underläge

Den här artikeln handlar om: