Nilsby förlorade mot Warberg

Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby

Warberg tog en enkel seger mot Nilsby borta i ECG Arena i Allsvenskan södra herr. Laget dominerade matchen, som slutade 11-5 (3-3, 4-1, 4-1).

Warbergs tränare Johan Astbrant om matchen:

– Tycker vi gör en bra match i spelet med boll. Hade behövt vara bättre i duellspelet.

Resultatet innebär 15:e matchen i rad utan förlust för Warberg.

Matchen fortsatte att vara jämn i första perioden. Perioden slutade 3-3 och resultatet var 3-3 efter en perioders spel.

I andra perioden var det Warberg som var starkast. Laget vann perioden med 1-4 och ställningen efter två perioder var 4-7.

Även i tredje perioden var det Warberg som var starkast. Laget vann perioden med 1-4 och matchen med 11-5.

Warbergs Mattias Kongstad hade fyra assists, Rikard Eriksson gjorde tre mål för och Hugo Jonsson gjorde två mål och spelade fram till ett mål.

Med en omgång kvar är Nilsby på tionde plats i tabellen, och Warberg är på andra plats.

I nästa match möter Nilsby FBC Lerum borta och Warberg möter Höllviken hemma. Båda matcherna spelas söndag 17 mars 13.00.

Matchrapporter: FBC Lerum gjorde sex mål i tredje perioden – vann stort mot Nilsby Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Hovslätt besegrade Nilsby och toppar nu tabellen FBC Lerum bröt Warbergs segersvit