Linköping förlorade mot FCH

Formstarka FCH tog ny seger mot Linköping

FCH är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Linköping borta i Linköpings Sporthall på onsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4-5 (1-1, 0-1, 3-3) innebär att FCH nu har tre segrar i följd i SSL herr, efter att tidigare haft en tuff trend.

Första perioden var jämn. Linköping inledde bäst och tog ledningen genom Oskar Hovlund efter 9.24, men FCH kvitterade genom Simon Svensson i slutet av perioden. FCH gjorde också 1-2 efter 14.28 i andra perioden när Fabian Hansson slog till framspelad av Linus Bergström. Tredje perioden slutade 3-3 och FCH vann matchen med 5-4.

Det här var Linköpings fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även FCH:s sjätte uddamålsseger.

Med två omgångar kvar är Linköping på sjunde plats i tabellen, medan FCH är på elfte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 9 mars. Då möter Linköping Storvreta i IFU Arena 17.00. FCH tar sig an Hagunda hemma 14.00.

Matchrapporter: Pixbo säkrade segern i matchserien mot Linköping Pixbo tog ny seger mot Linköping Linköping vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger i serien mot Linköping Bra start för Pixbo efter seger mot Linköping i första matchen