FCH vann mot Hagunda IF

Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda

Det blev 5-4 (2-0, 2-4, 1-0) hemma mot Hagunda på lördagen och därmed också den fjärde raka segern i SSL herr för FCH. Det innebär också att Hagunda åkte på tionde raka förlusten.

Segermålet för FCH stod Christoffer Andersson för 16.26 in i tredje perioden.

I början av matchen var FCH starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Linus Nordgren och Simon Svensson. Hagunda förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 4-4.

16.26 in i tredje perioden nätade FCH:s Christoffer Andersson ännu en gång framspelad av Fredi Petersson och avgjorde matchen för FCH.

FCH:s Linus Nordgren stod för ett mål och två assists.

Det här var FCH:s sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Hagundas fjärde uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är FCH på tionde plats i tabellen, medan Hagunda är på 14:e plats.

I nästa match möter FCH Mullsjö borta och Hagunda möter Nykvarns IF hemma. Båda matcherna spelas lördag 16 mars 16.00.

Matchrapporter: Mullsjö vann trots uppryckning av FCH Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Storvreta har fem raka segrar – vann mot Hagunda med 11-5 Formstarka FCH tog ny seger mot Linköping