#ib24silly
Arkivbild.
Foto: Per Wiklund
#IB24SILLY

Gjort över 240 matcher i SSL – tar nu över lag i Herr1an

ANNONS

Sjufaldig A-landslagsman blir tränare för Herr1an-laget.

Herr1an-laget Bergs IK har gjort klart med en ny tränare i form av Martin Hovlund.

Hovlunds senaste ledaruppdrag var om assisterande i Linköpings SSL-lag. Som spelare gjorde han nio säsonger i Superligan i Jönköping och Linköping. 32-åringen hann också med att göra sju landskamper för det svenska A-landslaget under sin karriär.

– Här får vi in en tränare med otroligt mycket kunskap och mängder av rutin på hög nivå, Martin har spelat över 240 matcher i SSL, meriter från landslaget, plus att han har erfarenhet av att ingå i en ledarstab i högsta ligan, skriver Christian Hagberg och Anton Nyden från Bergs sportgrupp i ett pressmeddelande.

– Att vi lyckats knyta till oss så rutinerade och meriterade ledare på både dam och herrsidan ger oss fina möjligheter att utveckla vår innebandyverksamhet ytterligare. Dessutom skapar det goda förutsättningar för att lyckas med det vi vill uppnå med senior-och juniorverksamheten i Bergs IK. Vi ser fram emot en mycket spännande säsong 2023/2024.

Berg slutade på en andraplats i Herr1an Mellersta säsongen som gick. Man förlorade sedan kvalfinalen mot Skälby, som i sin tur avancerade till Allsvenskan.


TV: Storvreta och Falun i gemensam storsatsning

Storklubbarnas plan för att kickstarta nästa säsong: "Hela Sverige ska kunna titta - hoppas bjuda på show"



ANNONS

Matchrapporter: Målfest för Berg hemma mot Surahammar Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Stort jubel när Berg säkrade seriesegern med vinst mot IBF Norrköping Berg fortsätter skörda segrar hemma – vann med 6-1 mot Lidköping Linköping vann toppmötet mot Berg med 12-2

Den här artikeln handlar om: