Täby FC vann mot Balrog Botkyrka IK
Montage
Matchrapport

Täby FC utklassade Balrog Botky på hemmaplan

ANNONS

Täby FC fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Balrog Botky i division 1 östra Svealand herr med 10-4.

– Att göra tvåsiffrigt för fjärde matchen i rad är bra. Balrog var ganska låga i sitt försvar så att vi tog 52 avslut på mål är jättepositivt. Nu ser vi fram mot kvalet, kommenterade Täby FC:s tränare Mikael Öman.

Balrog Botkys ledare Johan Hermansson om matchen:

– Först ska vi börja med gratulera Täby till visten och önska dem lycka till i kvalet. Vi gör en bra match och stör Täby i första perioden. Rasmus Grinder gör en kanonmatch idag och visar vägen i första. Dagens bästa är nog ändå Jesper Frisk Björkmyr som är med som reservmålvakt och ändå gör 1-0-målet enligt protokollet. Alla spelare kämpar och sliter hela vägen in i kaklet. Nu får vi ladda om för nästa säsong i division I.

Resultaten i sista omgången innebär att Täby FC slutar på andra plats och Balrog Botky på tolfte plats. Täby FC är därmed klart för Allsvenskan. Och Balrog Botky åker ur serien.

Matchrapporter: Nyköping åker ur serien – det står klart efter söndagens match Svårstoppade Hässelby fortsätter vinna – 10-5 mot Täby FC Täby FC klart för nedflyttning – efter förlust mot Farsta Målfest när RA19 krossade Täby FC i Rosershallen Två snabba mål gav Tullinge tre poäng mot Täby FC

Den här artikeln handlar om: