Hedemora förlorade mot Karlstads IBF Ungdom

Karlstads IBF Ungdom vann mot Hedemora på bortaplan

Karlstads IBF Ungdom vann borta mot Hedemora i division 1 västra Svealand herr. Matchen på söndagen slutade 4-7 (0-3, 1-0, 3-4).

– Vi gör en tam förstaperiod men spelar upp oss efter den. Lite för dålig procent på avsluten fäller oss idag, kommenterade Hedemoras tränare Jarmo Holmstedt.

Karlstads IBF Ungdom spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom två mål av Adam Nordqvist och ett mål av Hugo Kaiding.

Efter 8.23 i andra perioden nätade Edvin Esselin, framspelad av Jonatan Jacobsen och reducerade åt Hedemora.

Även i tredje perioden var det Karlstads IBF Ungdom som var starkast. Laget vann perioden med 3-4 och matchen med 7-4.

Noterbart är att Adam Nordqvist gjorde fyra mål för Karlstads IBF Ungdom och Fabian Skålerud stod för ett mål och två målgivande pass.

Båda lagen har nu en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, Hedemora med 21–32 och Karlstads IBF Ungdom med 22–38 i målskillnad.

Resultaten i sista omgången betyder att Hedemora slutar på elfte plats i tabellen, och Karlstads IBF Ungdom på tionde plats. Båda lagen åker därmed ur division 1 västra Svealand herr.

Matchrapporter: Karlstads IBF Ungdom vann mot Hedemora på bortaplan Kais Mora utklassade Karlstads IBF Ungdom på bortaplan Fiaskosäsong för Hedemora – som åker ur serien Efter fem raka segrar i division 1 västra Svealand herr tog vinstsviten slut för Runsten Dottevik utklassade Karlstads IBF Ungdom på bortaplan