Fagerhult Habo förlorade mot Warberg
Montage
Matchrapport

Warberg säkrade seriesegern efter 11-3 mot Fagerhult Habo

ANNONS

Nu är det klart. Warberg är seriesegrare i Allsvenskan södra herr. Det efter seger mot Fagerhult Habo borta i Habo Sporthall med 11-3 (3-2, 4-0, 4-1). Fagerhult Habo slutar på tredje plats i tabellen.

– En stabil seger. Jag är imponerad över spelarnas inställning och kämpaglöd, kommenterade Warbergs tränare Johan Astbrant.

Warberg var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3.

I andra perioden var Warberg starkast och gick från 2-3 till 2-7 genom två mål av Nico Mutter, ett mål av Joel Birgersson och ett mål av Mattias Lövenfors. Det var bara början för Warberg.

Warberg vann också tredje perioden 1-4 och matchen med hela 11-3.

Max Källerteg gjorde två mål för Warberg och spelade fram till två mål, Joel Birgersson gjorde tre mål, Johan Stadin hade tre assists och Nico Mutter stod för två mål och ett assist.

Fagerhult Habo har en vinst och fyra förluster och 20–35 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Warberg har fem vinster och 32–17 i målskillnad.

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Fagerhult Habo får sikta på kval trots seger mot Fristad Fagerhult Habo vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Lund Elit

Den här artikeln handlar om: