#ibsilly
Superligan

Landslagscentern lämnar: "Då går det inte att spela i Allsvenskan"

ANNONS

Kommer lämna efter säsongen – intresse finns från SSL-lag.

Sirius åkte för en tid sedan ur SSL. Man har bara tagit elva poäng på hela säsongen och kommer också sluta sist i serien.

Under gårdagen kunde Innebandymagazinet avslöja att Sirius landslagsmålvakt Matilda Östlund Visén var färdig med klubben – hon kommer inte följa med laget ner till Allsvenskan.

Nu kommer ytterligare ett dystert besked för degraderade Sirius. Lagkapten Klara Molin, även hon ett regelbundet inslag i Blågult, lämnar efter säsongen. Det berättar hon för UNT.

– Mitt mål är att behålla landslagsplatsen och det är ett VM i november, och då går det inte att spela i ett allsvenskt lag. Men vilken klubb det blir är inte klart än, men jag hoppas att allt ska vara löst senast i maj eller juni någon gång, säger Klara Molin till tidningen.

Allsvenskt spel är alltså helst utesluter för den 25-åriga centern. Intresse ska finnas från SSL-lag: Enligt Innebandymagazinets bloggare Mr. Silly så ska både Åkersberga, Täby och Västerås Rönnby ha varit i kontakt med Molin.


TV: Här slår Sam Madani nytt poängrekord i Allsvenskan

Bele Barkarby-forwarden blev historisk när han gjorde sin 88:e poäng under samma allsvenska säsong.

Matchrapporter: Åkersberga IBF vann med 4-3 borta mot Sirius Täby höll nollan och tog stark seger mot Sirius Efterlängtad seger för Sirius – bröt förlustsviten mot Warberg IBF Falun säkrade hemmaseger mot Sirius Endres seger spiken i kistan för Sirius – som åker ur serien

Den här artikeln handlar om: