Hovslätt förlorade mot Partille
Montage
Matchrapport

Ombytta roller när Partille besegrade Hovslätt

ANNONS

På lördagen möttes Hovslätt och gästande Partille i Jönköpings Idrottshus i Allsvenskan södra herr. Senast lagen möttes tog Hovslätt en enkel seger med 9-4, men den här gången var det Partille som vann. Slutresultatet blev 8-6 (2-2, 4-2, 2-2).

– En mycket fin bortaskalp, mot ett bra lag. Grymt kul att vår tredjefemma, med i princip bara spelare födda 2005, går 3-1 i matchen och spelar bra hela matchen. Annars var det bra slit av alla och kul att speciell teams fungerade, kommenterade Partilles tränare Ricard Carlsson.

Hovslätts tränare Max Gustafsson:

– Idag förtjänar vi inte mer och Partille är det bättre laget. Surt så klart. Vi ville mer men fick inte ut mer av det vi ville. Partille får återigen effekt av att försvara lågt och tätt med en grymt bra målvakt.

Segern var Partilles fjärde på de senaste fem matcherna.

Erik Ström gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Liam Aruvald 2, Jacob Holm, Linus Järrebring och Hampus Thornblad, målen för Hovslätt gjordes av Andreas Jonson 2, Viktor Ylenfors 2, Simon Eriksson och Andreas Nordh.

Hovslätt har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna.

För hemmalaget betyder resultatet femte plats i tabellen. Partille är på fjärde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 11 februari. Då möter Hovslätt Höllviken i Halörhallen 14.00. Partille tar sig an Fagerhult Habo hemma 15.30.

Matchrapporter: Hovslätt klar seriesegrare efter seger Fiaskosäsong för Partille – som åker ur serien Revansch och tre poäng för Lillån IBK Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Partille tog revansch på Strängnäs

Den här artikeln handlar om: