Höllviken förlorade mot Hovslätt

Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Höllviken och gästande Hovslätt var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Hovslätt och vann matchen i Allsvenskan södra herr med 5-4 (0-1, 3-2, 2-1).

Leo Olsson blev matchhjälte med sitt avgörande 5-4-mål 17.19 in i tredje perioden.

Höllviken tog ledningen efter 9.44, genom Isac Olsson Ferm på pass av Ted Nivestam. Hovslätt förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 3-3.

9.12 in i tredje perioden nätade Höllvikens Axel Lindkvist på pass av Emil Brixager och gav laget ledningen för Höllviken.

10.43 in i perioden slog Melwin Knuthas till framspelad av Andreas Jonson och kvitterade för Hovslätt.

Efter 17.19 slog Leo Olsson till och avgjorde matchen. Därmed hade laget vänt matchen.

Det här var Höllvikens fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Hovslätts tredje uddamålsseger.

Med en omgång kvar är Höllviken på sjätte plats i tabellen, medan Hovslätt leder serien.

Nästa motstånd för Höllviken är Warberg. Hovslätt tar sig an Kalmarsund hemma. Båda matcherna spelas söndag 17 mars 13.00.

Matchrapporter: Hovslätt klar seriesegrare efter seger Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Hovslätt besegrade Nilsby och toppar nu tabellen Höllviken vann mot Kalmarsund – trots underläge